Cisekx5 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Zamierzam sobie kupić ten rower: http://nrowery.pl/2015/mtb-26/sorang-db Jak myślicie warto wydać 1400 zł na tą markę? Northtec to dziadostwo czy jednak dobra marka? Można też zaproponować inny rower do 1500zł. Z miłą chęcią czekam na propozycje :) Proszę o szczerą opinię :) Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Cześć, ja bym się decydował. NT to nie jest jakaś firma krzak, ale składają rowery już ładnych kilka lat. No i to polska firma. Sam rower ma bardzo fajny osprzęt w tej cenie. Odnośnik do komentarza
Cisekx5 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Dziękuje za odpowiedź akurat dopiero wstałem i myślałem całą noc o tym rowerze :D A dlaczego rower dostaje plus za Polską firmę? Myślałem że Polskiego sprzętu nie warto brać :) Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 I tu się mylisz. Akurat firmy rowerowe to pierwsza liga, ot choćby Kross, Unibike czy NS Bike. Odnośnik do komentarza
Cisekx5 Opublikowano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Dziękuje bardzo za opinie. Rower posiadam ponad 2 tygodnie. Jak na razie sprawuję się bardzo dobrze. Aktualnie dzień bez roweru to dzień stracony. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi