Vbike Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Mam rower btwin z decatlonu1 za 900zł i chciałbym domatowac hamulce hydrauliczne jest możliwość? Jeśli tak proszę napisać co muszę kupić albo jakie kupić hamulce Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 tylko jeśli rower ma przystosowany do tego widelec i ramę a także jeśli da się do piast przykręcić tarcze Odnośnik do komentarza
Vbike Opublikowano 4 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 A jak ti sprawdzić Odnośnik do komentarza
Vbike Opublikowano 4 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Chodzi mi o tylnie koło tylko Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 A może po prostu napisz jaki to rower? Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Żeby zamontować zacisk hamulca tarczowego na tylnym kole, można użyć adaptera: https://rowerowy.com/sklep/czesci/adaptery/post-mount-is/prod/a2z-dm-uni Ale czy to będzie dobrze działać, tego nie wiem. Musisz także mieć możliwość przykręcenia tarczy do koła. Jeżeli masz rower z hamulcami szczękowymi, to na 90% nie ma takiej możliwości.Tak więc trzeba będzie wymienić piastę w tylnym kole (mało opłacalne), albo całe tylne koło (zostawiając zębatki, dętkę, oponę oczywiście). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi