bezi2 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Więc jazda w SPD opanowana - po pół roku jazdy w noskach i nie przysporzyła problemów. W sumie to wypinanie jest bardzo intuicyjne. Na chwilę obecną Merida wygląda tak: A ponieważ bardzo dużo jeżdżę nocą zainstalowałem solidne oświetlenie - dwa Convoye modowane przez Dariusz70 z forum swiatelka.pl jeden szerokim światem (kolimator) a drugi dalekosiężny Ostatnio robiłem porównanie z moimi światłami H4 w Hondzie Crv mam więcej światła na rowerku niż w autku :) Teraz czekam na nowe zębatki do mechanizmu korbowego bo zainstalowane przez poprzedniego właściciela są zdecydowanie za duże - jest 53 i 39 będzie 46 i 36 lubię jazdę kadencyjną a nie silową. Odnośnik do komentarza
joesatch Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Latarki od Dariusza od razu się w oczy rzucają :) sam posiadam takową. Kurcze.. niezły kokpit zrobiłeś. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
bezi2 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Z tym kokpitem to był mus - po pierwsze na kierownicy przez dodatkowe klamki strasznie ciasno, po drugie nawet jak bym przesunął klamki to i tak przeszkadzały by pancerze od przerzutek. Na razie kupiłem na allegro bar extender w sumie całkiem dobrze się spisuje tylko trochę nie ufam plastikowym ramionom dlatego albo na fasttech u zamówię taki ekstender: Albo z gearbest : Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi