jarek213 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Może być ze sprezynowym tylko poprostu napisałem ze tam jest coś o tym ze jest powietrzny, a co do roweru to może dałbys jakiś link konkretnie do takiego z fajnym osprzętem? Bo tak patrzę na te wszystkie propozycje ale już nie wiem co wybrać Odnośnik do komentarza
kaktus Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 W tej cenie wszystko jest niestety kompromisem. Linki już były, chociażby Giant Talon. Od siebie dodam cube'a analoga. Ale poszukać w najniższej możliwej cenie musisz sam. Prawie zawsze da się kupić rower w cenie niższej niż katalogowa, jeśli mówimy o starych rocznikach cena często jest znacznie niższa. Odnośnik do komentarza
jarek213 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 chyba zdecyduje sie na tego rometa 5.0 2015, to bedzie doby wybor? Odnośnik do komentarza
jarek213 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 http://www.arkus.sklep.pl/rower-giant-talon-275-3-ltd-2015-p-8484.htmlspodobal mi sie rowniez ten, ktory jest lepszy? no i z tego co wiem to romet ma o wiele lepszy amortyzator, jak to jest? Odnośnik do komentarza
rock85 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jak już chcesz wydać, ponad 2000zł to kup sobie używkę w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza
jarek213 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 moglbym popatrzec, dalbys jakies linki? bo ja sie zabardzo nie znam i nie wiem na co patrzec przy uzywanym Odnośnik do komentarza
kaktus Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 http://www.arkus.sklep.pl/rower-giant-talon-275-3-ltd-2015-p-8484.htmlspodobal mi sie rowniez ten, ktory jest lepszy? no i z tego co wiem to romet ma o wiele lepszy amortyzator, jak to jest? Ok.. a skąd wiesz, że jest o wiele lepszy? :) To tylko marka... jak już, to co najwyżej odrobinę. Jeden i drugi to budżetowy i ciężki amortyzatoro - uginacz. Odnośnik do komentarza
jarek213 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 z tego co patrzylem to kosztuje az 450zl wiec myslalem ze jest jednak dobry Odnośnik do komentarza
jarek213 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 co do rowerow to ktory wedlug ciebie jest lepszy? ten giant czy romet? Odnośnik do komentarza
kaktus Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 co do rowerow to ktory wedlug ciebie jest lepszy? ten giant czy romet? Aż? Ja mam RS'a z katalogową ceną 2900... i to wcale nie topowy model. Poza tym... ceny katalogowe zazwyczaj nie mają odzwierciedlania w rzeczywistości, a "cena=jakość" ma sens od jakiegoś pułapu, poniżej płacimy za markę. Z tych dwóch? Wziął bym Gianta. Giant ma dobre ramy, rometowskich nie znam. Odnośnik do komentarza
jarek213 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Aż w porownaniu do tego xcr'a bo on kosztuje tylko 280zl no ale jesli w tamtym doplaca sie za marke. Odnośnik do komentarza
kaktus Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Aż w porownaniu do tego xcr'a bo on kosztuje tylko 280zl no ale jesli w tamtym doplaca sie za marke. Są bardzo porównywalne. Znajomy ma XC28, ja miałem XCMa różnica minimalna, troszkę lepsze tłumienie i jakość wykonania na rzecz RS. ...no i można go spokojnie kupić taniej Odnośnik do komentarza
jarek213 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 a jak jest z reszta osprzetu? tez na kozysc gianta? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi