GhostRider Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witam, szukam w Was wsparcia w wyborze roweru dla mnie, ważę 140 kg, 182 cm wzrostu, wycieczki będą w większości po asfalcie, chociaż czasami przez las:). Nie znam się kompletnie na rowerach, za moich czasów (rowerowych) nie było takiego wyboru, chcę wydać na rower około 1600 zł. Brałem pod uwagę Fat Bike, kolega mi o nich wspominał ale nie wiem czy to nie będzie zły wybór, dlatego postanowiłem do Was napisać. Chciałbym kupić rower, którym troszkę pojeżdżę, i który wytrzyma moją aktualną wagę, mam nadzieje, że niebawem spadnie :). Czy możecie mi wskazać konkretne modele i wyjaśnić dlaczego akurat one? Bardzo liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza
rysib Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Rzuć okiem : https://roweroweporady.pl/f/topic/2088-rower-1500zl-dla-osoby-otylej/?do=findComment&comment=15661 Pzdr.Rysiek. Odnośnik do komentarza
GhostRider Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Po poczytaniu forum, zakupiłem ten obiekt https://www.kross.pl/pl/node/35460 napiszę, że pierwsze wrażenia z jazdy niesamowite mimo mojej wagi ;) w terenie jak i na szosie. Dzięki rysiu za linka Pzdr Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Fajny rowerek, wytrwałości w nabijaniu kilometrów życzę ;) Odnośnik do komentarza
rysib Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 ... pierwsze wrażenia z jazdy niesamowite mimo mojej wagi ;) w terenie jak i na szosie. Dzięki rysiu za linka Pzdr To teraz niepozostaje mi nic innego, jak życzyć hektolitów endorfiny i adrenaliny na rowerze. :-) Pzdr. Rysiek. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi