maczoszym12 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Siemanko, mój ojczulo chce sobie kupić rower i poprosił mnie o pomoc, a że ja na temat rowerów mam taką wiedze że wiem jak założyć łańcuch w swoim starym "góralu" :D. Słuchajcie ojciec ma 55 lat i brzuch ma nie mały, rower służy mu do przejażdżek typowo rekreacyjnych po wsi w 90% po chodniku/asfalcie. Rozmawiając ze mną powiedział mi, że chciałby aby rama była aluminiowa, miał przerzutki w piaście i żeby miał niską ramę ( żeby łatwo mu było wsiadać i zsiadać na rower). Rower może być nowy lub bardzo mało używany. Cena? Nie mam pojęcia ile może taki rower kosztować. Proszę, podajcie mi swoje propozycje. Rower musi być dobry. Pozdrawiam i lice na szybką pomoc ;) ! Odnośnik do komentarza
MaciejRutecki Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 "Cena? Nie mam pojęcia ile może taki rower kosztować. Proszę, podajcie mi swoje propozycje. Rower musi być dobry." Może jednak podaj widełki, bo mogę Ci podać parę modeli pasujących do opisu rowerów trekkingowych i miejskich w cenie 4-10 tysięcy złotych. I mówię tutaj o wielkoseryjnej produkcji. :D Odnośnik do komentarza
maczoszym12 Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 "Cena? Nie mam pojęcia ile może taki rower kosztować. Proszę, podajcie mi swoje propozycje. Rower musi być dobry." Może jednak podaj widełki, bo mogę Ci podać parę modeli pasujących do opisu rowerów trekkingowych i miejskich w cenie 4-10 tysięcy złotych. I mówię tutaj o wielkoseryjnej produkcji. :D Myśle że tak 2-5 tysia Odnośnik do komentarza
maczoszym12 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 I jak pomożecie ? Odnośnik do komentarza
Shadowlele Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 I jak pomożecie ? Myśle ze było już dużo tematów o takich rowerach. Przeszukaj istniejące już tematy na forum Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi