unavailable Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ja też przerabiałam kilka chwytów łącznie z polecanymi gąbkami BBB, ale zawsze problem cierpnących palców powracał. Wreszcie wydałam ok. 20-25zł na ergonomiczne no-name i jestem szalenie zadowolona. O ile się nie mylę to takie lub bardzo podobne: http://allegro.pl/chwyty-rowerowe-raczki-145mm-czarno-szare-i6745646064.html Dokładnie nie wiem, bo kupowałam wprawdzie u nich, ale w sklepie stacjonarnym. Odnośnik do komentarza
analyzer65 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Tego typu ma żona w swoim rowerze miejskim Kross. Tyle, że u niej są fabryczne. Przejechałem się kilka razy tym rowerem i kurcze, jazda na nim to przyjemność. Odnośnik do komentarza
analyzer65 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Po dłuższej przerwie bo czasu nie było (praca), opony i dętki zakupione. Opony to Schwalbe Range Cruiser Activ drutowa, a detki to Rubena. Komfort jazdy znacząco na plus. Do tego przy okazji wyregulowałem napęd. Dziękuję za porady :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi