martinb33 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 W którymś posie ktoś pisał (chyba też o Spartacusie) że sam kupił i podesłał im na właśną ręke korbe i suport a oni wymienili z dopłatą za robocizne. Może tym tropem trzeba iść. Odnośnik do komentarza
grzegorz75jan Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 rysib i martinb33 dobrze mówią. W wątku o Spartakusie (warto czytnąć) Tam raczej chodziło o to że ktoś zamówił bodaj lepszy amor i sklep wysłał go bezpośrednio do infinitybike. Samo infinity jest dość tolerancyjne na zmiany proponowane przez kupującego. Odnośnik do komentarza
rysib Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 https://roweroweporady.pl/f/topic/761-spartacus-cross-40-sklep-infinitibikepl/ Odnośnik do komentarza
Janao Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Oczywiście że się opłaca. Fatyga zwiazana z demontażem i montażem dla amatora bez narzedzi nie warta świeczki. Taką korbę pozniej trudno sprzedać i i tak się na tym straci. Odnośnik do komentarza
Janao Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 korba za 109zl ma allegro i suport za 25, czyli za taki zestaw jak nie jesteś sklepem i nie dajesz gwarancji możesz chcieć z 80zl. to jest realna kwota. czyli 260 - 80zl 180zl. W serwisie pewnie z 40zl min. skasują za wymianę, lub jak samemu to trzeba kupic narzędzia. Odnośnik do komentarza
Emerce Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 A jeszcze jedno pytanko. Z tego co usłyszałem/wyczytałem amortyzatory w rowerach z tej półki cenowej raczej tylko dodają wagi niż realnie spełniają swoje zadanie. Czy ktoś może posiada spartacusa w wersji ze sztywnym widelcem? Widzę, że jest taki w ofercie sprzedawcy, choć chwilowo niedostępny. http://infinitibike.pl/glowna/224-spartacus-cross-40.html Co o nim sądzicie, bo chyba właśnie taki zestawik by mnie interesował. Zmieniona korba i suport oraz właśnie sztywniak z przodu. Odnośnik do komentarza
Janao Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ja właśnie w swoim kellys phanatic 70 zamieniłem amorek na sztywny. Dziś zrobiłem 100km, a w wekend pykło ponad 120km. Polecam taką zamianę ;) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi