RainbowHunterPL Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Witam jakiś czas temu przy hamowaniu przednim hamulcem pojawiają sie spore drgania na kierownicy wcześniej tego nie było do tej pory zrobiłem następujące czynności -Sprawdzałem luz na sterach i niema -Założyłem nowe klocki też nic -Tarcza RT54 jest prosta Co może powodować te drgania? Rower to Northtec Cayon AL ze sztywnym widelcem force i kołami WH-MT15 Odnośnik do komentarza
Janao Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 bardziej mi to pasuje pod ,,serwisowe porady" Jeśli tarcze sa takie same przod i tył to je w pierwszej kolejności zamień i sprawdz, czy się coś zmieniło. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ja bym jednak jeszcze raz się przyjrzał sterom. jedyne wibracje jakie miałem na szosie i w MTB były związane z nieumiejętnym dociagnięciem sterów. Jak dobry mechanik mi je prawidłowo dociągnął to wszystko ustało. Odnośnik do komentarza
RainbowHunterPL Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Zamieniłem tarcze i oddałem koła do wycentrowania i problem ustał do zakmknuęcia Napisane na Noki 3310 :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi