jajacek Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Jeszcze radził bym Ci pomierzyć się na stronie Competitve Cyclist Fit Calculator za pomocą drugiej osoby a następnie zastosować ich rekomendacje do kokpitu roweru. Sądzę ze przy 170 wzrostu powinieneś posunąć siodełko max do tyłu i być może zmienić mostek na 75mm. W komplecie dostaniesz bardzo krótki 60mm. Odnośnik do komentarza
marioo Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dziękuję będę negocjował w sklepie ;) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Niby dobrze kombinujesz ale nie wziąłeś pod uwagę że rama może być za niska na wysokość. To może się zamanifestować tym że będziesz musiał wyciągnąć sztycę podsiodłową na max. Ale przy przekroku 75 powinno być ok. Ja mam 84 i sztycę wyciągniętą na kompletny max. Mój młody to dopiero pająk. 12 lat, 171 wzrostu, przekrok 87 :) Odnośnik do komentarza
marioo Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Jak kupię to się odezwę na 100% może dołączę jakieś foto - Super forum Jacek mam nadzieję że jeszcze będziemy mieli okazję popisać na forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
marioo Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Sławek kupiłem Secialized Crave model 2014 REWELACJA!!! nie mogę dodać zdjęć ale jeszcze raz Wielkie dzięki za porady Odnośnik do komentarza
RemarSport Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Dlaczego nie możesz dodać zdjęć? Jeżeli nie w galerii to spróbuj tutaj w swoim temacie na forum, powinno się udać. Daj też znać za jakiś czas czy wszystko jest w porządku oraz czy jesteś zadowolony ze swojego nabytku po przejechaniu większej ilości km :) Odnośnik do komentarza
gern Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Mario sa jeszcze te rowery z tym rabatem? Odnośnik do komentarza
marioo Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Nie mam pojęcia ale spróbuj się dowiedzieć w sklepie Green Bike ul. Jana III Sobieskiego 15, 62-200 Gniezno, PolskaTelefon: +48 61 424 22 34 Odnośnik do komentarza
FormickiBike Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Generalnie jeżeli chodzi o rabaty, to warto poszukać w co najmniej kilku dobrych sklepach internetowych, ponieważ właśnie teraz rozpoczął się sezon promocji i wyprzedaży. np rocznikowych i można upolować rower w zdecydowanie niższej cenie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi