Skocz do zawartości

Jaka kominiarka na zimę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie poszukuję kominiarki na zimę która będzie dawała radę przy - 10 - -15 stopniach. Po przeszukaniu kilkunastu stron w internece i na razie wpadła mi w oko taka: http://www.decathlon.pl/kominiarka-na-rower-700-wiatroszczelna-id_8344568.html

Czy ktoś może używał i może się podzielić opinią? Lub zaproponujcie coś innego godnego polecenia.

Opublikowano

Ta pierwsza. Siatka na ustach jest świetnym pomysłem bo pozwala oddychać normalnie. W innych kominiarkach gdzie są zamknięte usta cieknie nieustająco z nosa i okulary parują. Tu nie.

Opublikowano

Pierwsza jest Brubeck,a odzież jak i akcesoria tej firmy zbierają dobre opinie na forum, możesz przejrzeć dział który tego dotyczy i utwierdzić się dodatkowo. Koszt 60zł jest jak najbardziej na miejscu za kominiarkę. Zresztą możesz poszukać też w sklepach internetowych, teraz można znaleźć ciekawe rabaty.

Opublikowano

W takim razie czekamy tera zna Twoją opinię jak wrażenia podczas jazdy i użytkowani kominiarki, ale na pewno nie będziesz rozczarowany bo jakość wykonania jest na wysokim poziomie, też mam kilka rzeczy Brubecka.