Polo86 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jak w temacie poszukuję kominiarki na zimę która będzie dawała radę przy - 10 - -15 stopniach. Po przeszukaniu kilkunastu stron w internece i na razie wpadła mi w oko taka: http://www.decathlon.pl/kominiarka-na-rower-700-wiatroszczelna-id_8344568.html Czy ktoś może używał i może się podzielić opinią? Lub zaproponujcie coś innego godnego polecenia. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Brubeck plus czapka z windstopperem na nią. Odnośnik do komentarza
Polo86 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Tylko która ta kominiarka http://allegro.pl/brubeck-kominiarka-jony-srebra-narty-roz-s-m-i6519357735.html czy http://allegro.pl/kominiarka-brubeck-termo-3kolor-welna-uniseks-l-xl-i6563127708.html Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Ta pierwsza. Siatka na ustach jest świetnym pomysłem bo pozwala oddychać normalnie. W innych kominiarkach gdzie są zamknięte usta cieknie nieustająco z nosa i okulary parują. Tu nie. Odnośnik do komentarza
Polo86 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Ta druga też ma siatkę na ustach, a wydaję się cieplejsza. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Tej drugiej nie posiadam więc nie znam. Odnośnik do komentarza
RemarSport Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Pierwsza jest Brubeck,a odzież jak i akcesoria tej firmy zbierają dobre opinie na forum, możesz przejrzeć dział który tego dotyczy i utwierdzić się dodatkowo. Koszt 60zł jest jak najbardziej na miejscu za kominiarkę. Zresztą możesz poszukać też w sklepach internetowych, teraz można znaleźć ciekawe rabaty. Odnośnik do komentarza
Polo86 Opublikowano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Druga też jest Brubecka i właśnie na nią się zdecydowałem, przeważył dodatek wełny meryno. Odnośnik do komentarza
SklepBiker Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 W takim razie czekamy tera zna Twoją opinię jak wrażenia podczas jazdy i użytkowani kominiarki, ale na pewno nie będziesz rozczarowany bo jakość wykonania jest na wysokim poziomie, też mam kilka rzeczy Brubecka. Odnośnik do komentarza
Polo86 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Jak wypróbuję to na pewno coś skrobnę ale na razie za ciepło trochę żeby jeździć w kominiarce. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi