jajacek Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Trochę nie moja strona Warszawy. Z tamtej strony jest kilka sklepów Airbike. Są nieźle wyposażone ale ceny są bardzo wysokie i nie przekonałem się do obsługi w nich pracującej. Shimano+Trek może nie na Ursynowie ale na Śniegockiej, chyba 2, w centrum, niedaleko Torwaru. Prowadzi mój znajomy Andrzej Michniak. Jeden ze sklepów sieci skleprowerowy.pl. Mają Treki i wiele innych sprzętów, plus niemal wszystko Shimano i się bardzo dobrze znają. Mają tam jednego z najlepszych serwisantów w Warszawie, są niedrodzy, słowni, szybcy i bardzo fachowi. Robią tez bike fitting. Ostatnio serwisuję rowery tylko u nich. Na Ursynowie jest też chyba ze dwa sklepy Bikemana. Mają dużo akcesoriów, toreb, światełek, kasków. Powsin i Konstancin to trzeba podpytać na FB chłopaków z grupy szosowej Ośka Warszawa. Tą są ich rejony w okolicy których trenują. Odnośnik do komentarza
JednosladyTrendy Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 W Warszawie czy Krakowie- generalnie dużych miastach masz naprawdę szeroki wybór jeżeli chodzi o sklepy z akcesoriami rowerowymi czy sprzętem, jedyne na co możesz zwrócić uwagę to cena- czasem jest o wiele drożej niż zamawiając coś online, o czym sam wielokrotnie się przekonałem. Odnośnik do komentarza
RemarSport Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 To racja, zamawiając akcesoria czy odzież rowerową w sklepach online możesz na tym dobrze wyjść i przede wszystkim zaoszczędzić, szczególnie że teraz możesz znaleźć wiele ciekawych i wiosennych promocji. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi