elcia3009 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Zlot RetroMTB 2026 12–14 czerwca 2026 Dolina Będkowska Cześć Zapraszam wszystkich na tegoroczny Zlot RetroMTB, który standardowo odbędzie się w drugi weekend czerwca tj. 12-14.06 w Dolinie Będkowskiej pod Krakowem. W sobotę Trasa Zlotowa (przygotowana przez Ojca Dyrektora - Marcin "Skolioza" Chrobak, którą tradycyjnie poprzedzi prezentacja rowerów W piątek, a także po sobotniej trasie, zapraszamy na pogaduchy przy ognisku A w niedzielę – jeśli tylko pogoda pozwoli – planujemy lżejszą trasę krajoznawczą po pięknej okolicy Poniżej link do wydarzenia na facebook'u. https://fb.me/e/7yylryNmx
jajacek Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja O, fajne. Szkoda że nie mam już mojego Wheelera sprzed 30 lat 🙂
elcia3009 Opublikowano 24 Maja Autor Opublikowano 24 Maja 1 godzinę temu, jajacek napisał(a): O, fajne. Szkoda że nie mam już mojego Wheelera sprzed 30 lat 🙂 Zawsze można zdobyć jakiegoś "nowego" 😊 Zloty odbywają się rokrocznie w drugi weekend czerwca, więc zapraszamy, jeśli Ktoś nie ma obecnie retromaszyny to też przyjmiemy 🙂
Rekomendowane odpowiedzi