Skocz do zawartości

[~1800zł] Jaki rower? Czy ten rower będzie w porządku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka forumowicze, z tej strony mężczyzna 179cm wzrostu, 75kg, ~82cm wew. nogi.

Mieszkam w Kuj. Pom. Więc nie mam wielkich gór. Szukam tak naprawdę pierwszego roweru, chciałbym nim dojezdzac z A do B po mieście jak i wybierać się na przejażdżki po ścieżce ale też i lesie (proste trasy, trochę piachu). Chciałbym nie czuć się ograniczony w mieście ale też móc wjechać do lasu na szuter i się nie bać.

Czy ten rower będzie dobry? Rozmiar 18 tak myślałem.

https://www.decathlon.pl/p/mp/attabo/rower-crossowy-meski-attabo-sano-4-0-28/_/R-p-ac576c60-853f-4a25-869d-40eff7f4e354?mc=ac576c60-853f-4a25-869d-40eff7f4e354_c1

Opublikowano
1 godzinę temu, wielcyk napisał(a):

Mieszkam w Kuj. Pom. Więc nie mam wielkich gór

A w Koronowie robią zawody mtb 😁

Jaki jest max jaki możesz przeznaczyć na rower? W tej cenie na pewno nie będzie to górna półka ale rekreacyjną jazdę po mieście i na wycieczki poza powinien wystarczyć. Ma prosty w obsłudze napęd Cues 1x9 i podstawowe hydrauliczne hamulce, które powinny Cię spokojnie zatrzymać.

Jak się kiedyś wciągniesz to wymienisz na coś lepszego

Opublikowano
A w Koronowie robią zawody mtb
Jaki jest max jaki możesz przeznaczyć na rower? W tej cenie na pewno nie będzie to górna półka ale rekreacyjną jazdę po mieście i na wycieczki poza powinien wystarczyć. Ma prosty w obsłudze napęd Cues 1x9 i podstawowe hydrauliczne hamulce, które powinny Cię spokojnie zatrzymać.
Dzięki, a jakbym chciał dokupić stopkę to taka będzie pasować? Może pytanie głupie, ale nie znam się czy mają może różne jakieś mocowania.7a6a13bc7e9e772338092e0bb59382a1.jpg

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
A w Koronowie robią zawody mtb
A no i ten max max to jest jakoś 1800zł.
Chyba zdecyduje się na tego attabo.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka