wielcyk Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Hejka forumowicze, z tej strony mężczyzna 179cm wzrostu, 75kg, ~82cm wew. nogi. Mieszkam w Kuj. Pom. Więc nie mam wielkich gór. Szukam tak naprawdę pierwszego roweru, chciałbym nim dojezdzac z A do B po mieście jak i wybierać się na przejażdżki po ścieżce ale też i lesie (proste trasy, trochę piachu). Chciałbym nie czuć się ograniczony w mieście ale też móc wjechać do lasu na szuter i się nie bać. Czy ten rower będzie dobry? Rozmiar 18 tak myślałem. https://www.decathlon.pl/p/mp/attabo/rower-crossowy-meski-attabo-sano-4-0-28/_/R-p-ac576c60-853f-4a25-869d-40eff7f4e354?mc=ac576c60-853f-4a25-869d-40eff7f4e354_c1
Greg29 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja 1 godzinę temu, wielcyk napisał(a): Mieszkam w Kuj. Pom. Więc nie mam wielkich gór A w Koronowie robią zawody mtb 😁 Jaki jest max jaki możesz przeznaczyć na rower? W tej cenie na pewno nie będzie to górna półka ale rekreacyjną jazdę po mieście i na wycieczki poza powinien wystarczyć. Ma prosty w obsłudze napęd Cues 1x9 i podstawowe hydrauliczne hamulce, które powinny Cię spokojnie zatrzymać. Jak się kiedyś wciągniesz to wymienisz na coś lepszego
wielcyk Opublikowano 21 Maja Autor Opublikowano 21 Maja A w Koronowie robią zawody mtb Jaki jest max jaki możesz przeznaczyć na rower? W tej cenie na pewno nie będzie to górna półka ale rekreacyjną jazdę po mieście i na wycieczki poza powinien wystarczyć. Ma prosty w obsłudze napęd Cues 1x9 i podstawowe hydrauliczne hamulce, które powinny Cię spokojnie zatrzymać. Jak się kiedyś wciągniesz to wymienisz na coś lepszegoDzięki, a jakbym chciał dokupić stopkę to taka będzie pasować? Może pytanie głupie, ale nie znam się czy mają może różne jakieś mocowania.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
wielcyk Opublikowano 21 Maja Autor Opublikowano 21 Maja A w Koronowie robią zawody mtb Jaki jest max jaki możesz przeznaczyć na rower? W tej cenie na pewno nie będzie to górna półka ale rekreacyjną jazdę po mieście i na wycieczki poza powinien wystarczyć. Ma prosty w obsłudze napęd Cues 1x9 i podstawowe hydrauliczne hamulce, które powinny Cię spokojnie zatrzymać. Jak się kiedyś wciągniesz to wymienisz na coś lepszegoA no i ten max max to jest jakoś 1800zł. Chyba zdecyduje się na tego attabo.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Greg29 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Godzinę temu, wielcyk napisał(a): jakbym chciał dokupić stopkę to taka będzie pasować? Nie mam pojęcia, w żadnym rowerze nie mam stopki
Rekomendowane odpowiedzi