Tomcio83 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Na sprzedaż Orbea Alma H20 w kolorze Dark Red, rozmiar L, stan idealny, przebieg 430 km Rower kupiony w tym roku z myślą o wypadach rodzinnych, ale tak spodobała mi się jego uniwersalność, że zdecydowałem się na wersję węglową. Ten egzemplarz jest naprawdę świetny – zadbany, w pełni sprawny, gotowy do jazdy. Świetny rower „do wszystkiego” – od parku, lasu i gór po asfalt (po zmianie opon na slicki). Stan: przebieg: 430 km wizualnie i technicznie bez zastrzeżeń Modyfikacje względem oryginału (wszystkie części kupione nowe, z paragonami): sztyca regulowana V3, skok 120 mm – zwiększa uniwersalność, moim zdaniem absolutny „must have” hamulce Shimano SLX M7100 – mocne i precyzyjne hamowanie korba SLX z zębatką 34T (mogę dorzucić nową korbę 32T) amortyzator RockShox Reba RL 29” Solo Air 100 mm – sztywny i świetnie wybiera nierówności Cena: 5000 zł Wiem, że nową Almę można kupić taniej, ale proszę sprawdzić, ile kosztuje sama sztyca V3 czy Reba – to osprzęt z wyższej półki. Więcej zdjęć wyższej jakości wyślę na maila. Odnośnik do komentarza
Tomcio83 Opublikowano 27 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Nowa cena: 4800 zł Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Czwartek o 08:38 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:38 Dobra konfiguracja. A ten myk-myk to jaka średnica? Odnośnik do komentarza
Tomcio83 Opublikowano Piątek o 06:52 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:52 @jajacek to jest OneUp V3 o skoku 120mm 27.2mm - bardzo, ale to bardzo polecam. Muszę przyznać, że to jest coś bez czego nie mogę jeździć. Obawiałem się trochę, że 120mm to trochę mało (wybór na tą średnicę jest ograniczony), ale w zupełności mi wystarczyło. Odnośnik do komentarza
Tomcio83 Opublikowano Piątek o 06:53 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:53 Nowa cena: 4600 zł. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Piątek o 06:57 Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:57 A może chcesz puścić tego myk-myka oddzielnie? Odnośnik do komentarza
Tomcio83 Opublikowano Sobota o 10:08 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:08 @jajacek wiesz co? Kilka osob pytało o możliwość obniżenia ceny, a to faktycznie może miec najwiekszy wplyw na cenę. Dopytsm i dam znać... Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Sobota o 13:16 Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:16 Ok, pisz na prv jakby co. Tanszy rower zawsze latwiej sprzedac. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi