krix Opublikowano wczoraj o 15:23 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:23 Wpisałem tam: Rockrider EXPL 540 No i go nie ma.. Na drugiej stronie jest, ale jako: "Rockrider EXLP 540" (zamiast EXPL jest EXLP). Już za pierwszym razem zawód z tych stron Wpisuj Rockrider 540. Wyskoczy na pewno. Czasem jest jako Explorer 540.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
krix Opublikowano wczoraj o 15:26 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:26 Wpisałem tam: Rockrider EXPL 540 No i go nie ma.. Na drugiej stronie jest, ale jako: "Rockrider EXLP 540" (zamiast EXPL jest EXLP). Już za pierwszym razem zawód z tych stron Możesz podejść do tematu dwojako - kupić Ghosta, nie ryzykujesz wiele i zobaczysz, jak Ci się jeździ. Drugie podejście - zacząć inwestygować temat geometrii i innych aspektów roweru - ryzyko, że ugrzęźniesz w temacie. Ale sporo się dowiesz. W międzyczasie wykupią Ci Ghosta i będziesz kupować inny rower za 3-4k albo i więcej - zależy jak bardzo się wciągnieszWysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi