BestPerformance Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam. Mam możliwość kupienia takiego rowerku za 1900 zł. Czy się opłaca? http://olx.pl/oferta/rower-gorski-ghost-CID767-IDgXCqt.html Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Tak opłaca się. Ale najpewniej utrzymanie tego roweru będzie kosztować ok. 700 zł rocznie. Odnośnik do komentarza
BestPerformance Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 a co masz dokładnie na myśli? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Serwis amora i dumpera. Właściciel przed sprzedażą raczej nie inwestował w serwis więc pewnie uszczelki i olej do wymiany. Koszt jakieś 500-700. No i jak będziesz intensywnie użytkować to serwis amora i dumpera co rok (uszczelki plus olej) plus serwis hamulców, suporty, piast itd. Niestety im bardziej skomplikowany rower tym więcej kosztuje jego utrzymanie. Jak z samochodem. Odnośnik do komentarza
BestPerformance Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 a na co zwracać szczególną uwagę podczas zakupu takiego rowerku? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 To co na zewnątrz to widać czy zjechane czy nie. Korba, przerzutki. To co wewnątrz czyli stan amora czy piast nie ocenisz. Kupno takiego roweru to loteria. Możesz dobrze trafić i nie będzie w nim nic do roboty a jak źle trafisz to dołożysz drugie tyle żeby był w stanie nadającym się do regularnego jeżdżenia. Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jacek dobrze prawi. Kupno używki to loteria. Im lepszy rower tym koszty jego utrzymania rosną. W dodatku jeśli będzie intensywnie użytkowany. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi