wexalor131 Opublikowano Wtorek o 12:23 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:23 Poważnie zastanawiam się nad wyjazdem do Czarnobyla nie tylko na wycieczkę objazdową, ale rowerową. Na stronie https://chernobylstory.com/pl/ znalazłem informację, że naprawdę organizują takie wycieczki - oficjalnie, z pozwoleniami i eskortą. Czy ktoś się wybierał? Na ile jest to wygodne i bezpieczne? Jaki rower jest potrzebny - górski, turystyczny? I jaki budżet można zmieścić, żeby nie żałować? Zwracam się do Was, bo widzę tu dobrych znawców rowerów. Odnośnik do komentarza
wexalor131 Opublikowano Wtorek o 12:24 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:24 Byłbym bardzo wdzięczny, gdybyś nie tylko mi doradził, ale także przesłał mi ogłoszenia, gdzie mogę kupić dobry rower. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Wtorek o 12:39 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:39 Moim zdaniem wyjatkowo glupi pomysl. Ale ludzie maja rozne glupie pomysly. Np. granie w rosyjska ruletke. Nie wiem czy zwrociles uwage ale Czernobyl jest na Ukrainie a Ukraina jest w stanie wojny i codziennie spadaja bomby i zabijaja ludzi. Odnośnik do komentarza
wexalor131 Opublikowano Wtorek o 12:44 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:44 4 minuty temu, jajacek napisał(a): Moim zdaniem wyjatkowo glupi pomysl. Ale ludzie maja rozne glupie pomysly. Np. granie w rosyjska ruletke. Nie wiem czy zwrociles uwage ale Czernobyl jest na Ukrainie a Ukraina jest w stanie wojny i codziennie spadaja bomby i zabijaja ludzi. Tak, wiem, niestety w tej chwili to głupi pomysł. Mam jednak nadzieję, że wojna skończy się w ciągu najbliższych kilku lat i będę mógł go zrealizować. Więc to bardziej pytanie na przyszłość, teraz nadal chcę kupić rower. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi