dragonek Opublikowano Środa o 05:47 Udostępnij Opublikowano Środa o 05:47 Czy miał ktoś może do czynienia z rowerem marki Attabo i mógłby proszę dać znać jakie są wrażenia? Ustaliłem, że Attabo to marka własna Sportano. Zapytałem sklep gdzie są produkowane ich ramy i składane rowery. Odpisali, że nie wiedzą skąd są ramy a składane są w Polsce. A osprzęt mają lepszy niż w tej samej bardzo budżetowej cenie (~1200zł) Romety. Tylko Romet ma zapewne lepszej jakości ramę (polska fabryka) i być może lepiej jest złożony. Więc gdzie jest haczyk? W jakości ramy czy w jakości złożenia roweru? Albo zapewne tu i tu. Może przesadzam, ale czy kupując taki rower jest ryzyko, zakładając użytkowanie bardzo rekreacyjne po mieście, że rama może sama z siebie zacząć pękać? Jakie jeszcze problemy mogą być w takim tanim rowerze? Odnośnik do komentarza
ernorator Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Moje dziecko od 3 tygodni 24" ujeżdża i jeszcze nic nie padło a glebę zaliczyło już kilka razy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi