Ezzept Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Hej, planuje kupić rower za dwa miesiące i wybór padł między integral V3, quantum V3 i xforce V4, mieszkam na jurze krakowsko częstochowskiej, drogi myślę że połowa asfalt, ścieżki rowerowe i połowa coś po lesie, który z tych będzie najlepszy? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Nie wiem jakie możliwości masz dołożyć ale to chyba są generalnie jakieś szroty do jazdy po bułki. Za względu na brak linków do produktów nawet nie chce mi się ich szukać. Jeśli masz możliwość dołożyć to to jest w miarę normalny rower do tych celów z amortyzatorem powietrznym: Orbea Onna 29 20 | Rower górski | Rowery MTB | Deore | Air | Hydraulic Odnośnik do komentarza
Ezzept Opublikowano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Mogę ci podlinkować, generalnie myślę że mogę dołożyć, pytanie czy ta oferta będzie jeszcze za 2 miesiace https://lazaro-bike.pl/sklep/lazaro-x-force-v4-męski-2023_pid=515 https://lazaro-bike.pl/sklep/lazaro-quantum-v3-męski_pid=580 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2 miesiące na wiosnę w branży rowerowej to wieczność 🙂 Ten pierwszy Lazaro to rower typu cross z atrapą amortyzatora. Ale reszta jest całkiem w porządku. To taki rower do jazdy po ścieżkach i szutrach ale nie do lasu na korzenie bo nie ma amortyzacji. Ten drugi to rower MTB z atrapą amortyzatora i gorszym napędem i ważący rowerową tonę 🙂 Odnośnik do komentarza
Ezzept Opublikowano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Czyli jeżeli, chciałbym taki na jurę krakowsko częstochowska, to ten co podesłałes bo widzę waży 10kg a te co ja wysłałem po 15kg będzie dużo lepszy? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 10 kg to na pewno nie waży. Jeśli tak napisane to ściema. A ile waży rzeczywiście nie wiem. Pewnie między 12 a 13. Waga to jedno. Natomiast amortyzator jest kluczowy dla komfortu i przyczepności w trudniejszym terenie. W amortyzatorze powietrznym pompują Ci w serwisie jakikolwiek pod Twoją wagę. W atrapie amortyzatora masz pokrętła, którymi możesz sobie pokręcić na Berdyczów. Odnośnik do komentarza
Ezzept Opublikowano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia A jak się sprawuje na asfalcie, czy takich ścieżkach rowerowych? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Nie ma rowerów do wszystkiego. Albo jest lepszy w terenie albo lepszy na asfalcie. Cross jest lepszy na asfalcie. MTB w terenie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi