emi123 Opublikowano Niedziela o 15:11 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:11 Witam, niedługo będę chciała kupić rower, max do 4500zł. Mam pewien problem- nie wiem, jaki model będzie najlepszy. Chciałabym, aby rower nadawał się głównie na dość długie przejażdżki po asfalcie, ale też po lesie, czasami po cięższych terenach takich jak piasek czy bardzo nierówne tereny. Myślałam nad rowerem crossowym (Unibike Zethos, Kross Evado 7.0), ewentualnie szosowym. Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mi doradził i polecił mi konkretny model :) Odnośnik do komentarza
kamil000 Opublikowano wczoraj o 09:33 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:33 W dniu 19.01.2025 o 16:11, emi123 napisał(a): Witam, niedługo będę chciała kupić rower, max do 4500zł. Mam pewien problem- nie wiem, jaki model będzie najlepszy. Chciałabym, aby rower nadawał się głównie na dość długie przejażdżki po asfalcie, ale też po lesie, czasami po cięższych terenach takich jak piasek czy bardzo nierówne tereny. Myślałam nad rowerem crossowym (Unibike Zethos, Kross Evado 7.0), ewentualnie szosowym. Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mi doradził i polecił mi konkretny model 🙂 Jeśli zależy Ci na rowerze, który będzie uniwersalny zarówno na asfalt, jak i trudniejsze tereny, rower crossowy, taki jak Unibike Zethos lub Kross Evado 7.0, to myślę, że dobry wybór. Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Rowerem szosowym nie pojedziesz "po cięższych terenach". Celuj w rower crossowy, ewentualnie jakiś rekreacyjny mtb z fajnymi, szybkimi oponami (np. Continental Race King) jak tego terenu ma być sporo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi