Jantaclaus Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Witam serdecznie, jakiś czas temu skradziono mi Cube reaction Race 😭 powoli rozglądam się za następcą, póki co reaction race w interesującej mnie konfiguracji kosztuje ok 11,5k ( w PL, szczerze mówiąc jeszcze dokładnie nie szukałem u sąsiadów)lecz wpadł mi w oko Cannondale scalpel ht 3 którego można wyrwać od sąsiadów za ok 7,2k gdzie specyfikacja jest naprawdę spoko patrząc na cenę, przed kupnem powstrzymuje mnie to że Cannondale ma progresywna geometrię jeśli się nie mylę a porównując Cube mamy wygodniejszą geometrię, tak? 🫣😬 I tak się zastanawiam co trzeba zakombinować by poprawić geo na wygodniejszą w tym Cannondale , mostek na plus pomoże? Dodam że reprezentuje podejście więcej sprzętu niż talentu i średnio ogarniam takie sprawy 😆 a lubię polatać po lasach * Co do Cube który mnie interesuje to mamy tam korbę Praxis Girder Carbon, Boost, 32T, sealed Enduro™ mam nadzieję że 36 zębów znajdę 🤔 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Wydaje się że jest to świetna oferta. - rama carbon czołowego producenta - wyścigowy amor RockShox SID - korba Cannondale, pewnie jakaś przyoszczędzona - przerzutka XT, manetka przyoszczędzona SLX - dobre hamulce Deore - koła nędzne ale to standard na tym poziomie Ja bym brał. A jak się na tym jeździ? Nie trzeba by spróbować. Geo jest pod góry. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi