BestPerformance Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam. Powoli przymierzam się do zakupu roweru MTB. Mam 16 lat, 178cm wzrostu, 60 kg wagi. Chciałbym rower na kołach 29er. Jeżdżę 70% po mieście i 30% szutrowe drogi. Mój budżet to maks 3000 zł. Co polecacie w tej cenie? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 MTB do miasta i na szutry?Jesteś pewien że właśnie taki rodzaj roweru ci potrzebny?Moim skromnym zdaniem na takie trasy to bardziej jakiś crossowy. Odnośnik do komentarza
BestPerformance Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Tak. Jestem pewien że chcę MTB. Miałem Kross Level B2 i byłem zadowolony. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 to czemu nie wziąć kolejnego krossa? Odnośnik do komentarza
BestPerformance Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 No właśnie nie wiem którego. Zastanawiałem się nad http://www.kross.pl/pl/node/25160 Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi