Yacko Opublikowano 27 Lipca Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Byłem mocno napalony na tego HT3, niestety właśnie przez suport odpuściłem, ale ciągle mi w głowie siedzi 🙂 Odnośnik do komentarza
Przemeg Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Nie dziwię się, recki ma znakomite, wygląda (dla mnie) oblednie w tym malowaniu czarno żółtym. Dobry osprzęt i w cenie do 8 k to jest fajna oferta. Odnośnik do komentarza
Yacko Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 7400zł to cena petarda, tam nawet z tymi kołami waga jest niezła bo chyba 10,6kg (tylko nie pamiętam czy z dętkami czy tubeless). Odnośnik do komentarza
Przemeg Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca W dniu 28.07.2024 o 10:47, Yacko napisał(a): 7400zł to cena petarda, tam nawet z tymi kołami waga jest niezła bo chyba 10,6kg (tylko nie pamiętam czy z dętkami czy tubeless). Jest nowa promka chynba https://www.sportmo.shop/en/mtb/8851-32743-cannondale-scalpel-ht-carbon-4-2023.html#/133-size-l/1530-cannondale-viper_green HT 4 za około 6 tysięcy 🙂 Odnośnik do komentarza
Przemeg Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Ja chyba wezmę Scale 930. Znalazłem z Włoch za 6 tysięcy mniej więcej wychodzi z wysyłką. W Polsce poniżej 8 tysięcy nie znalazłem. Do tego na fakture. Odnośnik do komentarza
Yacko Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 7 minut temu, Przemeg napisał(a): Ja chyba wezmę Scale 930. Znalazłem z Włoch za 6 tysięcy mniej więcej wychodzi z wysyłką. W Polsce poniżej 8 tysięcy nie znalazłem. Do tego na fakture. Widziałem, ale chyba tylko granatowy mają. Jeśli akceptujesz ten kolor to cena lux, rama lekka. Odnośnik do komentarza
Przemeg Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Dla mnie fajny kolo, wolę od tego białego. No to żółto czarne malowanie scalpela jest poza stawką, sztos. Ale jak się nie ma... 😉 Odnośnik do komentarza
Yacko Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Skoro kolor Ci odpowiada to raczej taniej nie będzie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi