skywalker67 Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Jak w temacie kupiłem licznik rowerowy seven for7 i po zamontowaniu podczas jazdy strzałka pokazuje kierunek do tyłu, bez względu czy koło obraca się w przód czy w tył. Proszę o pomoc może miał ktoś taki przypadek. Odnośnik do komentarza
sl66 Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca A strzałka do tyłu nie oznacza po prostu ze bieżąca prędkość jest niższa niż prędkość średnia z danej trasy? W moim liczniku Sigma tak się właśnie wyswietla. Odnośnik do komentarza
skywalker67 Opublikowano 13 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Dzięki za sugestię.. O tym nie pomyślałem. Teraz niema mnie w domu jak wrócę to posprawdzam. Oczywiście jakaś tam instrukcja jest ale większość trzeba intuicyjnie ogarniać... Dam znać co się okaże. Pzdr... Odnośnik do komentarza
skywalker67 Opublikowano 17 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Witam ponownie na forum. Dziękuję u mnie taka sama zasada działania jak u kolegi sl66 sigmie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Odnośnik do komentarza
tomasz90 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca zgadzam się z przedmówcami też kiedyś miałem licznik z biedry i na prawdę byłem zadowolony pozdro Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi