Amonsul991 Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Czesc. Rozgladam sie za takim w miare uniwersalnym rowerem cross. Jazda glownie po asfalcie, ale zdarza sie zjechac na szutry. Po glowie chodzi mi: - Giant Roam 0 - Canyon Pathlite 7 - Polygon Hesit x7 - Northtec Caledon DB XT ktory z tych rowerow bedzie najlepszy? Ewentualnie czy macie jakies inne propozycje? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Radon Scart Light 10.0. Nie ma lepszego. Jest też w wersji Lady jeśli dla kobiety. Wersja 9.0 tez jest dobra ale ma nędzne hamulce. Ten Polygon ma rozsądną specyfikację. Natomiast napęd 1x oznacza że będą się bardzo szybko zużywały łańcuchy i kasety i będzie problem z szybkością. No i ma korbę z gównolitu. Northtec nie dotykałbym. Ich ramy ważą tonę. Ten model ma atrapę hamulców i nędzne koła. Canyon Pathlite 7 technicznie bez zastrzeżeń. Pytanie tylko czy komuś pasuje napęd 1x? Zaleta taka że można testować do 30 dni i odesłać. Giant Roam gorzej skonfigurowany od Canyona ale nie jest zły. No i znowu napęd 1x. Odnośnik do komentarza
Amonsul991 Opublikowano 20 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 14 minut temu, jajacek napisał(a): Radon Scart Light 10.0. Nie ma lepszego. Jest też w wersji Lady jeśli dla kobiety. Wersja 9.0 tez jest dobra ale ma nędzne hamulce. Ten Polygon ma rozsądną specyfikację. Natomiast napęd 1x oznacza że będą się bardzo szybko zużywały łańcuchy i kasety i będzie problem z szybkością. No i ma korbę z gównolitu. Northtec nie dotykałbym. Ich ramy ważą tonę. Ten model ma atrapę hamulców i nędzne koła. Canyon Pathlite 7 technicznie bez zastrzeżeń. Pytanie tylko czy komuś pasuje napęd 1x? Zaleta taka że można testować do 30 dni i odesłać. Giant Roam gorzej skonfigurowany od Canyona ale nie jest zły. No i znowu napęd 1x. Za Roam przemawia jego dostepnosc i to ze moge podjechac i przymierzyc sie w kilku miejscach. Tylko ta korba na kwadrat 😕 Radon Scart Light wydaje sie fajny ale tutaj tylko zamowienie online i nawet nie ma do wyboru ramy pod moje wymiary bo sa tylko dwie na stanie(albo cos zle patrze) Canyon Pathlite 7 - nie mialem napedu 1x ale podoba mi sie i mysle ze sprawdzilby sie u mnie😅 i dalej nie wiem… canyon albo radon, tylko ta ich dostępność przeszkadza Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi