Grzegorz95x Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Cześć Coś o nas: Ja 185 cm wzrostu i około 115 kg wagi, Ona 170 cm wzrostu i niecałe 80 kg. Szukam dla nas czegoś dobrego w tych pieniądzach. Trasy to taka mieszanka, bo i lasy/szutry i drogi rowerowe. Więc chyba cos z MTB aczkolwiek jestem otwarty na inne propozycje. Da się w tej kwocie mieć jakiś bardzo dobry osprzęt ? Zainteresowałem się Marlinem 8 gen 3, x-calibrem 9 i patrzyłem troche na deachtlonowe ale kiedyś słyszałem ze to awaryjne rowery. Przejrzałem trochę tematów ale wciąż nie mogę się zdecydować co wybrać. Podana kwota za sztuke oczywisce 😛 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Jaki rodzaj wykorzystania? Odnośnik do komentarza
Grzegorz95x Opublikowano 12 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 1 minutę temu, jajacek napisał(a): Jaki rodzaj wykorzystania? Jazda rekreacyjna głównie leśne ściecki mniej lub bardziej utwardzone i drogi rowerowe sporadycznie Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja To szukałbym roweru co daje bardziej wyprostowaną pozycję. Każdy budżetowy Cube, Rockrider 540 EXPL, Torpado Storm X7,X8, X9 z Media Expert. Większość Marlinów to shit. X-Caliber niektóre mają sens ale pozycja bardzie agresywna. Co ma być awaryjnego w rowerze za 5k? Każdy ma aluminiową ramę i osprzęt firm zewnętrznych. Głównie Shimano i SRAM. Odnośnik do komentarza
Grzegorz95x Opublikowano 12 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja A rozwiniesz bardziej o Marlinach ? czemu to shit ? bo w okolicy moge do dorwac za 4500 nowego Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Brak sztywnych osi, zwykle kiepskie komponenty. Odnośnik do komentarza
Grzegorz95x Opublikowano 12 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2 minuty temu, jajacek napisał(a): Brak sztywnych osi, zwykle kiepskie komponenty. Rozumiem. Troszkę jeszcze oglądałem i uwagę przykuły takie modele , 720 Race i Sensa Fiori Evo SLE. warte uwagi czy lepiej postawić na expl 540 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Przy tej wadze potrzebujesz amortyzator z grubymi goleniami, minimum 32 mm. Jedynym rowerem z powyższych, który ma taki jest Rockrider 720 Race. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi