Pepe75 Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Ja też z opóźnieniem 😂 Odnośnik do komentarza
davealmine Opublikowano 10 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 11 godzin temu, Greg29 napisał(a): no i zmierzyłem i okazuje się że brakuje 6 cm 😄 Odnośnik do komentarza
davealmine Opublikowano 10 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 9 godzin temu, Pepe75 napisał(a): @davealmine wytłumacz mi proszę dlaczego tarczę hamulcową masz z prawej strony zamiast z lewej ? Chyba widelec masz obrócony o 180 stopni 🙈 no właśnie 😄 dzięki za uwagę, już rozkminiłem, że wystarczy obrócić koło 😄 nie zwróciłem uwagi na to jak rower miał tak koło w ta stronę obrócone jak go dostarczyli i po prostu przykręciłem kierownicę. Teraz po odwróceniu wszystko jest ok 😄 Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 10 minut temu, davealmine napisał(a): no właśnie 😄 napisałem już do sklepu że to jakieś jaja są, wysłałem im zdjęcia. Zobaczymy jak zareagują. Moim zdaniem powinni po rower wysłać kuriera i przysłać nowy. Mało nie kosztował. Dramat No, ale to nie wina sklepu... Rower był pewnie w ten sposób złożony do pakowania, żeby był jak najkrótszy. Poluzuj śruby na mostku (od strony rury sterowej) i obróć widelec z kołem (pewnie w lewo - wtedy "rozwiną" się pancerze) i po ustawieniu dokręć śruby. Wrzuć tu zdjęcia Odnośnik do komentarza
davealmine Opublikowano 10 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 27 minut temu, Pepe75 napisał(a): No, ale to nie wina sklepu... Rower był pewnie w ten sposób złożony do pakowania, żeby był jak najkrótszy. Poluzuj śruby na mostku (od strony rury sterowej) i obróć widelec z kołem (pewnie w lewo - wtedy "rozwiną" się pancerze) i po ustawieniu dokręć śruby. Wrzuć tu zdjęcia dlatego edytowałem powyższy wpis jak zorientowałem się że to przez głupotę moją bezmyślnie tylko dokręciłem kierownicę a nie spojrzałem że koło jest na odwrót. Teraz wsztstko jest tak jak należy 🙂 dzięki za pomoc 😉 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi