mike21 Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Jeszcze jest kwestia ceny zakupu i utrzymania. Judy Gold w Polsce (jak przystało na najdroższy na świecie kraj do kupowania gratów rowerowych) to okolice 1300zł. Service kit 200h to koszt ~60-70zł. Za tyle do Mańka można kupić 1szt. uszczelki kurzowej. Odnośnik do komentarza
Kiciol Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 No i stało się... W końcu zdecydowałem się na Big Nine 300 lite. Trafiła się używka za 1700, więc nie ma się co zastanawiać. Będzie dobra baza na późniejsze mody. Zaintrygowała mnie jedna rzecz. Rower niby sztywne osie, przód 15 110, jest nawet naklejka, więc śmiało ściągam koło licząc że wyciągnę szybkim ruchem całą ośkę, a tu ku mojemu zdziwieniu wysypała się garść drobnicy a w ręku ośka 9 mmm.... O co tu chodzi? Czy można to zastąpić osią 15 mm? Odnośnik do komentarza
Kiciol Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 No i się rozjaśniło. To Suntourowski wynalazek Q-lock. Teraz trzeba to będzie poskładać ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi