salata Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Czesc, dla mojego mlodszego szukam roweru. Stary juz zajechal, i byl bardzo stary. Teraz chce mu sprawi cos nowszego. Wzrost ma w okolicach 150cm. Rodzaj to MTB, bo mu sie najbardziej podoba, mysle, ze cross tez by przeszedl. Jego starszy brat ma riverside'a. Mierzyl sie pare miesiecy temu do Rambler'a 6 Jr i mu odpowial. Niestety wtedy nie mielismy mozliwosci logistycznych zakupu i transportu. Polecicie cos w okolicach 1500-2000 zl? Wole wiecej nie wydawac, bo zaczeka to cos wiekszego jak podrosnie i bedzie wiedzial gdzie chce na rowerze smigac. Thanks from the mountain ? Pzdr S Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Kup używkę MTB na v-brake i Shimano Alivio. W każdym razie ja tak zrobiłem. Kosztowało mnie 600 zł. Odnośnik do komentarza
salata Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Dzieki za ta kwote mam opcje wziac Rockrider ST 50 w stanie idealnym. Warto? Reszte moge wlozyc w upgrady jezeli sie oplaci. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Warto. Żadnych upgrade nie robić. Pilnować tylko opon i hamulców. Za 1-2 lata wyrośnie. Kolejny rower jaki kupiłem młodemu to był używany MTB na kołach 26 cali za 2000. Dobrze wyposażony. Taki miał jak miał 11 lat i wzrost ok. 150 A taki miał jak miał 13 lat i wzrost ok. 173 Odnośnik do komentarza
salata Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Czesc, dzieki. Dzisiaj jedziemy ogladac i sie przymierzyc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi