Rudnevs9 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witam, czekam na rower Kross'a b4 na 29 calowych kołach. I zastanawiam się czy to dobry zakup. Nigdzie nie mogę znaleźć porządnych opinii ani filmików na temat tego roweru. Teraz w sumie już nic z tym nie zrobię jeżeli okaże się klapą ale chciałbym znać zdanie na ten temat. :) Z góry dziękuję ;) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 W mojej opinii niezła rama z ładnym malowaniem, kiepski amor, kiepski osprzęt, kiepskie hamulce i kiepskie koła na rozsądnych oponach. Nie wiem ile kosztował. Jak nie więcej niż 2000 to ok. Nadaje się do rekreacyjnego, niezbyt intensywnego użytkowania. Odnośnik do komentarza
RainbowHunterPL Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Popieram to co koleg jajacek powiedział ;) chociaż dla mnie te ramy mają bezsensownie podniesioną rure górną i mocowanie zacisku na zewnątrz tylnego trójkąta ;) Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi