RainbowHunterPL Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam poszukuje dobrych i trwałych opon aktualnie posiadam Kenda Kadre zwijane które mają duże opory toczenia na asfalcie czy jest sens sie pakować w opony 2,25 lub nawet 2,5 cala ? oczywiście rozmiar 29 :) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Do MTB? A co ten rower ma robić na asfalcie? Albo będziesz miał dobre opony w teren albo do asfaltu. Przy tej szerokości trudno o kompromis. Jak na asfalt to jak najwęższe. W teren zależnie od warunków. Ja mam z przodu Spec Ground Control 2,25 a z tyłu Spec Fastrack 2.0. Ta ostatnia na asfalcie daje radę. Odnośnik do komentarza
Marek30 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 2,5 może nie koniecznie, ale 2,2 jeszcze będą ok. Takie moje zdanie. Pozostałą kwestię jajacek już wyjaśnił. Odnośnik do komentarza
RainbowHunterPL Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Założyłem Maxxis Ardent na P/T temat do zamknięcia;) Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi