Slavo Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Witam wszystkich! Chciałbym prosić o pomoc w sprawie wymiany moich hamulców (tektro tkd 143 w rowerze Giant Talon 3+ 2021) na jakieś które mogę zamontować bez przeróbek i będą naprawdę dobrze hamować a nie spowalniać rower tak jak w przypadku moich. Wymieniłem już okładziny najpierw na ceramiczne a niedawno na pół metaliczne, jednak nie pomogło to prawie w ogóle. Hamulce są odpowietrzone z nowym olejem, tarcze bardzo dokładnie odtłuszczone i pomimo tego rower nadal spowalnia a nie hamuje. Klamki są w miarę twarde i mają krótki skok. Mój znajomy ma również budżetowe hamulce od shimano, jednak te blokują koła bez żadnego problemu. Bardzo proszę o konkretne modele, które mógłbym zamontować w przystępnej cenie oczywiście. Dzięki ✌️ Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Shimano Deore BR M6100. Komplet upolujesz za 750 w Decu. Na allegro/ olx za 650 zeta. Odnośnik do komentarza
Slavo Opublikowano 6 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 53 minuty temu, ram napisał: Shimano Deore BR M6100. Komplet upolujesz za 750 w Decu. Na allegro/ olx za 650 zeta. Dzięki bardzo za podpowiedź. Cena rzeczywiście jest dobra. Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Czy ktoś z ekspertów spotkał się z modelem hamulca przedniego TRP (to taka klasa lux dla Tektro) TRP G-Spec FMR 180 ? W necie znaleziono jedynie szczątkowa korespondencję osób, które chciałyby dowiedzieć się tego samego co ja. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi