siba10 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Witam serdecznie jak najlepiej wydać 200 zł na oświetlenie do przodu by spełniało się najlepiej w terenie no i oczywiście w mieście, chcąc wydać 200 zł chciałbym aby była możliwość ładowania po przez akumulator wbudowany oraz potężne światło regulowane tak by w lesie czy ciemnych drogach oświetlało pobocze no i też zasięg w miarę spory by przy dużej prędkości po ciemku nie bać się jeździć... czy za 200 zł jest jakieś oświetlenie które porządnie zaświeci oraz będzie najlepszym produktem w tej cenie? Odnośnik do komentarza
LeserGD Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Do przodu modowany Convoy s2+ np od Dariusz70 z forum światełka.pl do tyłu Walle pierwszej generacji. Convoy jest na ogniwa, więc możesz szybko je wymusić gdy skończy Ci się prąd w terenie, przy latarce ładowanej przez USB tak fajnie nie będzie. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
siba10 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Dzięki za podpowiedź z wymianą baterii lepiej mieć wymienne niż stały właśnie o tym nie pomyślałem;) czy tylko ta latarka jest najlepszym wyborem w tej cenie? Odnośnik do komentarza
mabar Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Convoy s2 tez polecam. Do tego drugi akku w zapasie i leśne ciemności nigdy nie były tak jasne. :) Odnośnik do komentarza
siba10 Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 dobra to powiedzcie ile tych lumenów te latarki mają? do 200zł ten convoy to jedyny typ? Odnośnik do komentarza
siba10 Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 dobra to powiedzcie ile tych lumenów te latarki mają? do 200zł ten convoy to jedyny typ? a np co powiecie o tej 500lumenów to chyba sporo patrząc na 1/4 ceny którą jestem w sttanie wydać Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi