szymonkie Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Witam. Chce kupic rower crossowy do 1200 zł. Mam 179 cm wzrostu i wagę ok 85-90. Szukam czegoś co nie rozleci sie po miesiącu ale jestem całkowicie zielony w temacie rowerów. Po sporych poszukiwanich bardzo spodobał mi się rower Spartacus 3.0. Pytanie, co wybrać i w jakim sklepie internetowym kupić ? Jeśli możecie podeślijcie swoje propozycje. PS wiem ze półka cenowa jest niska ale na drożdży mnie nie stać. Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Spartacusy to polskie rowery. Były już tu na forum chwalone i polecane. Ładnie wyglądają. Zerknij sobie na forum jaki rower w jakim przedziale cenowym wybrać. Łukasz to fajnie rozpisał. Zrobił ostatnio aktualizację. Niestety w tym roku rowery znacznie podrożały. Możesz poszukać coś z zeszłego roku. Co do sklepu internetowego to nie wiem. Może ktoś inny coś ci poleci. Ja zawsze kupuję w stacjonarnym. Ewentualnie w tym przedziale cenowym co podałeś możesz też poszukać fajnej używki. Chłopaki też podają często taką alternatywę. Jeśli masz więcej swoich propozycji to podaj linki i wtedy się zobaczy. Odnośnik do komentarza
tomek73ldz Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Najlepszym doradcą w sprawie sklepów internetowych jest "Ceneo". I to nie tylko w sprawie rowerów. Wiele z nich oferuje odbiór osobisty w różnych punktach z możliwością zapłaty przy odbiorze. Oczywiście warto zerknąć na komentarze... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi