Martt Napisano Lipca 15, 2020 Autor Zgłoś Share Napisano Lipca 15, 2020 grzegorz75jan chodzi Ci o pedały VP VPE-89? Bo takie są w Merida speeder wlasnie dziekuje za informację, dzięki za link do artykułu o butach 🙂 W sumie to nie pomyślałam, że pedały mogą być kiepskie i trzeba zacząć od ich wymiany Cytuj Link to postu
grzegorz75jan Napisano Lipca 15, 2020 Zgłoś Share Napisano Lipca 15, 2020 Tak. Chodzi mi o VP VPE-89 z twojego roweru a taki przynajmniej są deklarowane czytając specyfikację roweru ale nie miałem z nimi bezpośredniego kontaktu więc wam zostawiam ich ocenę. Może nie są aż tak złe bo to jednak jakaś suma, proporcja pomiędzy właściwościami pedałów i podeszwy. Jestem deko starej daty i dla mnie najlepsze były pedały gumowe coś w ten dekiel. Klasyczne retro ale obecna produkcja to pewnie tylko podobne wizualnie bo jakościowo i właściwościami zapewne odbiegają od przodków. Cytuj Link to postu
Polecane posty