Martt Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 grzegorz75jan chodzi Ci o pedały VP VPE-89? Bo takie są w Merida speeder wlasnie dziekuje za informację, dzięki za link do artykułu o butach ? W sumie to nie pomyślałam, że pedały mogą być kiepskie i trzeba zacząć od ich wymiany Odnośnik do komentarza
grzegorz75jan Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Tak. Chodzi mi o VP VPE-89 z twojego roweru a taki przynajmniej są deklarowane czytając specyfikację roweru ale nie miałem z nimi bezpośredniego kontaktu więc wam zostawiam ich ocenę. Może nie są aż tak złe bo to jednak jakaś suma, proporcja pomiędzy właściwościami pedałów i podeszwy. Jestem deko starej daty i dla mnie najlepsze były pedały gumowe coś w ten dekiel. Klasyczne retro ale obecna produkcja to pewnie tylko podobne wizualnie bo jakościowo i właściwościami zapewne odbiegają od przodków. Odnośnik do komentarza
Chertan Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Szukam właśnie takich butów dla żony. Ból jest taki, że dla kobiet jest bardzo niewiele modeli. Wyglądają też tak sobie. Santic jest tu wyjątkiem. Jest też Bontrager flatline i Shimano chyba seria GR albo AM, ale wzorniczo te ostatnie tak sobie. Bontrager jest dość ładny. Odnośnik do komentarza
serbi Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 W dniu 5.06.2021 o 11:13, Chertan napisał: Szukam właśnie takich butów dla żony. Ból jest taki, że dla kobiet jest bardzo niewiele modeli. Wyglądają też tak sobie. Santic jest tu wyjątkiem. Jest też Bontrager flatline i Shimano chyba seria GR albo AM, ale wzorniczo te ostatnie tak sobie. Bontrager jest dość ładny. Butów Five Ten, damskich wersji na rower poszukaj (niestety trochę drogie) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi