ZbojzLasu Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Siemka! Poczytałem trochę w internecie i pooglądałem filmiki na yt i mniej więcej udało mi się wybrać geometrią pod siebie. Dodaję screena, z którego wnioskuję, że gestalt, fuji i kross mają najmniej agresywną geometrię (four corners jest dodatkowo, z ciekawości). Może źle rozumuję i mnie poprawicie? I teraz mam pytania: 1) Czy do fuji wejdą opony 2 cale? Sprawdziłem, że do gestalta bez problemu skoro do four cornersa wchodzą. 2) Czy są jeszcze jakieś gravele w podobnych cenach, które warto przeanalizować? 3) Ma ktoś informację jaki rozstaw wideł ma esker 2.0? Pozdrawiam i na koniec się spytam czy może ktoś z Wrocławia wie czy da się tutaj zobaczyć fuji albo marina gestalta? Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Mam Fuji Jari 1.5 2019. Teraz mam założone opony o realnej szerokości 40 mm i zostaje jeszcze dużo miejsca, na mój gust tak do około 45 mm bez problemu powinny się zmieścić, ale więcej to już raczej nie. 2 cale to jest około 50 mm. To i tak jest dobry wynik, bo w przypadku Marina Gestalt więcej niż 38 mm raczej nie zmieścisz (Ograniczeniem jest właśnie krótki tylny trójkąt). Szersza opona jest też wyższa i najczęściej zaczyna brakować miejsca nie po bokach opony, a na jej czole. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi