relax56 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Dzień dobry, jestem zupełnym laikiem. Zastanawiam się , jaki kupić rower do jazdy rekreacyjnej. Mój budżet to ok 3500, ale mogę coś dołożyć. Jeżdżę po asfalcie, dróżkach rowerowych, i drogach leśnych. Moje wymagania to takie, żeby komfortowo się rowerem jeździło ( w szczególności myślę o pozycji ciała i wygodnym siodełku) , nie zamierzam się z nikim ścigać ani też na górzystym terenie jeździć. Bardzo wstępnie myślę o Rower INDIANA X-Cross 5.0 M19. Z chęcią poznam opinię osób bardziej doświadczonych. Dotychczas jeździłem na bardzo starym rowerze górskim, który już chyba powinien odejść na swoją emeryturę:) Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Dnia 5.06.2020 o 14:58, relax56 napisał: Jeżdżę po asfalcie, dróżkach rowerowych, i drogach leśnych. Ja do takich celów kupiłem Marin Muirwoods, taki mój grawel z prostą kierownicą.. Na trudniejszy teren biorę MTB. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi