Cichy Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witam Pilnie potrzebuje średnice zew. tłoka w/w pompki. Jeśli ktoś posiada takową byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Pisałem i dzwoniłem już do wielu sklepów posiadających taką pompkę na stanie w sprzedaży oznaczoną jako "DOSTĘPNA" i albo brak odpowiedzi albo dostępną ale nie mamy na stanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Niesty w mojej wężyk pękł i jest w reklamacji także nie sprawdzę Ci. A lokalnie patrzyłeś czy gdzieś mają? Odnośnik do komentarza
Cichy Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 To sprawdziłem na pierwszym miejscu, w promieniu 100 km nikt nie posiada takiej na stanie, co się stało z wężykiem w Twojej? Odnośnik do komentarza
Cichy Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Tak więc sam odpowiem na pytanie, może komuś się przyda: - pompki serii HV 90psi - 25mm; - pompki serii HP 120psi - 20mm; - pompki Road/Lite/Pocket 160psi - 17mm. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi