Joa1990 Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Cześć, przymierzam sie do zakupu roweru kross lady level 7.0 i licze ze znajdzie sie tu dobra duszyczka, która pomoże mi w doborze ramy i wielkości kol. Mój wzrost to 161,5 cm, wysokość miedzy ziemia a kroczem 76,2cm. Dlugosc ramienia 63cm. Dlugosc do uda 54,6cm. Zastanawiam się nad rozmiarem 17 cali i kola 27,5, ale nie wiem czy to dobry rozmiar. Przejrzałam juz setki stron i mam mętlik w głowie. Na forach pisze, ze powinnam kupić 17 cali, ale jako niska osoba mam spore obawy. Niestety w sklepach, w których byłam rower jest tylko na zamowienie stad nie miałam możliwości by to sprawdzic... Z góry dziekuje za pomoc, Asia Odnośnik do komentarza
LiS Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Hej, Podpinam sie pod powyzsze pytania:) Mamy podobny dylemat przed zakupem dla mojej Pani. Pzdr. LiS Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Na ten wzrost to 15, 5 cala. 17 cali to bardziej dla wzrostu w okolicach 170-175. Dokładnie, to na tej stronie Kross podaje rozmiar 15 cali dla wzrostu 152 - 162 : https://kross.eu/pl/rowery/gorskie/mtb-xc-femi-line/level-7-0-lady-granatowy-seledynowy-niebieski-matowy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi