Adam20 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Witam. Piszę z pytaniem odnośnie który rower z tych 3 warto kupić. 1. Kellys Cliff 90 2019. 2. Kross Evado 4.0 2019 i 3. Unibike Flash 2019. Który z tych byście mi polecili. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Poproszę o linki do rowerów oraz kwotę jaką dyspnujesz - może będzie coś lepszego. Rozumiem, że rower crossowy to nie ma co proponować rekreacyjnych MTB, czy może? Odnośnik do komentarza
Adam20 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Nie muszą być te rowery co są podane wyżej( podałem je bo w sklepie mi takie oferowali) . Kwota do 1700zl. Właśnie chodzi o to jaki rower jest warto kupić do 1700zl Crossowy ? Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 W tej kwocie spojrzałbym na Indianę: https://www.mediaexpert.pl/sport-i-rekreacja/rowery/rowery-cross/rower-indiana-cross-4-0-m21-czarny-r19 Jest lepszy od tych, które wymieniłeś (przynajmniej tak sądzę bo nie googlowałem wszystkich trzech) ale w tej kwocie feeling jest najważniejszy. Wybierz rower, który najbardziej Ci się podoba i na którym jest Ci wygodnie. Indiana ma dobry osprzęt. Raczej unikałbym Treka, Speca, Cannondale'a w tej cenie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi