rower1 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Dzień dobry wszystkim, mam taki problem otóż, po regulacji przedniej przerzutki (spadał łańcuch na najmniejszym przełożeniu, a na największym obcierał o części przerzutki). Obecnie mam tak, że nie mogę wrzucić 1 przełożenia z przodu tzn. zaczynając od 1 biegu wszystko idzie okey, ale problem pojawia się w drugą stronę czyli jak schodzę z 3 do 1 miedzy 2-3 nie ma problemu, żeby zmienić przełożenie, ale z 2-1 nie chce przerzucić próbowałem z linką nic nie pomaga etc. jedynie mogę zmienić jak nagle z 3 wrzucę na jedynkę, wtedy przerzuci... Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Może być linka uszkodzona albo pancerz. Posprawdzaj wszysto zaczynając od manetki. Odnośnik do komentarza
rower1 Opublikowano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Przed ustawieniem wszystko chodziło jak należy (przerzucanie biegów). Uszkodzenie raczej nie wchodzi w grę... Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Ja bym nie filozofował, tylko posprawdzał po kolei, ale to już jak uważasz ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi