doc Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 cześć, nie znalazłem podobnego tematu na forum - Jeśli jest podeślijcie proszę link. Jeśli nie ma to może ktoś poradzi. Interesuje mnie rozwiązanie techniczne - tak da się jeżeli zastosujesz to i to, albo nie, nie ma takiej możliwości. Nie piszcie proszę "nie opłaca się" bo to wiem:). moje pytanie: Czy wiecie jak zamontować hamulce tarczowe w takim rowerze ? author Mystic - przedpotopowy, tzn z poprzedniego stulecia:) zdjęcia załączone za życzliwe odpowiedzi z góry serdecznie dziękuje pozdro Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Niby są takie adaptery dla tylnego hamulca, np. : https://allegro.pl/oferta/adapter-hamulca-a2z-dm-uni-do-ramy-bez-mocowania-7940182864 W przypadku przedniego można widelec wymienić na taki z mocowaniem. Wykonalność w tym konkretnym modelu roweru takiej operacji to inna sprawa (może być potrzebny trochę inny model adaptera na przykład). Tu masz film gdzie jest to robione : Odnośnik do komentarza
doc Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 fajnie to gość tłumaczy. dzięki serdeczne Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi