Gość Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Cześć, myślę nad zakupem roweru crossowego. Wiem, że w tym przedziale polecane są rowery Lazaro/Kands, ale nie ma ich w mojej okolicy, a chcę kupić rower stacjonarnie. Zastanawiam się pomiędzy Unibike Flash GTS (1749 zł) a Maxim MX 5.3 (1799 zł). Zastanawiam się jak jest z solidnością tego Maxima i nad jego hamulcami (Promax). Na obydwóch rowerach miałem okazję jeździć przed sklepem, ale nie byłem wstanie odczuć wyraźnej różnicy pomiędzy nimi. Odnośnik do komentarza
smalec5 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Maxim to chłam Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 To znaczy czy są gorzej złożone albo coś się z nimi dzieje? Odnośnik do komentarza
smalec5 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 no pewnie, ramy pękaja. Nikomu bym tego nie polecil, wole gorszy osprzet w firmowym rowerze niz akurat maxima... Zobacz juz sobie indiany z media expert, robione sa przez Krossa. https://www.mediaexpert.pl/rowery-cross/rower-indiana-x-cross-4-0-m19-czarny,id-1273074 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Dzięki za odpowiedź. Popatrzę na tę Indianę, chyba że ktoś ma jeszcze jakieś inne propozycje? Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Indiana znika w oczach więc jeśli go nie znajdziesz to weź tego Unibike'a albo rower z Decathlonu, Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi