Gość MustangZ Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Panowie przymierzam się do kupna roweru. Na podstawie wpisów na blogu upatrzyłem sobie scotta scale 960. Byłem na jeździe testowej i pasuje mi. Ze względu na to ze jestem początkujący, proszę obpprade czy w tym zakresie cenowym to dobry wybór? Czy znajdę może coś lepiej wyposazonego/ tak samo w lepszej cenie? Ponizej link do strony producenta. Patrzyłem tylko na scotty, bo kiedyś jeździłem rowerem z tej marki, ale pare lat temu ktoś go sobie przywłaszczył? https://www.scott.pl/produkt/811/4914/Rower-Scale-960/ Odnośnik do komentarza
Distanced Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Czy lepiej wyposażone, czy lepsze nie wiem, ale w podobnej cenie i są też: - Kellys Gate 70 29 - Merida BIG Nine 500 Lite - Marin Nail Trail 6 - Rockrider XC 500 Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 W tej cenie najlepszy jest Rockrider XC 500, z pozostałych rowerów proponowanych przez Distanced może być Kellys Gate 70. Merida BIg Nine 500 Lite był bardzo dobry rowerem rok temu, teraz dali mu sporo gorszy amortyzator i pozostała tylko dobra rama. Z rowerów o geometrii rekreacyjnej Cube Attention SL. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi