Ciukacz Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Witam. Zamierzam jeszcze w tym tygodniu zakupić rower. Będę robił pewnie około 80 km tygodniowo, 60% asfalt, 40% drogi polne. Na początku chciałem kupić Krossa Evado 4.0 za 1650, ale troszeczkę poczytałem i postanowiłem sobie odpuścić i takim oto sposobem po poszukiwaniach trafiłem na coś takiego: https://allegro.pl/oferta/lazaro-x-force-v3-men-19-czarno-niebieski-7960805226?fromVariant=7960739899 Chciałbym się zapytać, czy jest to coś warte i czy nie ma nic lepszego w tej cenie. 178cm, 65kg, Rama 19 Z góry dzięki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Nie jestem jakoś przekonany do tego producenta ale rower jest niczego sobie. Jeśli Ci się podoba to śmiało kupuj. Odnośnik do komentarza
andrzej12 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 INDIANA X-Cross 4.0 możesz sprawdzic, w tej cenie wszytko jest dość podobne Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi