Broda007 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Cześć forumowicze ! Zastanawiam się nad zakupem nawigacji rowerowej, kompletnie nie jestem obeznany w temacie, ale przypadkiem obejrzałem film na youtubie recenzujący Mio Cyclo 205. Co sądzicie o tym modelu ? Lub czy macie jakieś alternatywy dla tego sprzetu ? Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jest jeszcze w podobnej cenie taki Garmin : https://www.trigar.pl/pl/p/Garmin-eTrex-Touch-25-Topo-ActiveMap-Europe-010-01325-02-/1222 Jak dla mnie największym plusem jest to, że jest zasilany bateriami AA (lub aku AA). Planuję wielodniowe wyprawy bez dostępu do prądu. Po wyczerpaniu baterii można dokupić nowe w każdym sklepie. Jeżelu użyjemy akumulatorów, to też po ich wyeksploatowaniu (zwykle około 2 lata) wymieniamy na nowe. Drugi plus to czytnik kart micro SD. Mapy też są chyba na całą Europę a nie tylko na centralną jak w Mio. Takie pierwsze spostrzeżenia, dokładnie nie analizowałem różnic. Odnośnik do komentarza
Broda007 Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Typowo na rower nie przekonuje jakoś specialnie mnie ten Garmin. Macie może jakieś jeszcze alternatywy ? ? Odnośnik do komentarza
Broda007 Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Znalazlem dziś na serwisie aukcyjnym Mio Cyclo 210 w cene 550 zł i wydaje mi się by był to dość atrakcyjny zakup. Z opisu wynika, że nawigacja używana byla tylko kilka razy i jest w stanie idealnym. Jestem ciekaw co o tym sądzicie. Odnośnik do komentarza
Broda007 Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Nikt nie pomoże ? Odnośnik do komentarza
wfal Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Polar V650.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi