Karolina90 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Witam, będę wdzięczna gdyby ktoś mi podpowiedział, który rower będzie najlepszym wyborem: -UNIBIKE PRIME LDS (1499) - Kellys Vanity 10 2018 ROK (1350 zł) -Kellys Vanity 30 2016 rok (1500 zł) -Kellys Vanity 30 2018 rok (1600 zł) Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 EEE,,, Unibike Prime to rower crossowy, natomiast Vanity to rekreacyjne MTB. Zupełnie dwa różne rowery. Do czego Ty ten rower potrzebujesz? Odnośnik do komentarza
Karolina90 Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Jeszcze jutro mam zamiar podjechać do jednego sklepu rowerowego gdzie mają dostępny ten model: Linea 29 Velo .https://velo.pl/rowery/turystyczne/crossowe-29/author/linea-29 Odnośnik do komentarza
Karolina90 Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Potrzebny mi rower, którym będę mogła w weekend pojeździć po lesie a na tygodniu przypiąć fotelik dla dziecka i zabrać na wycieczkę po podmiejskich okolicach. Wymieniłam akurat te modele ponieważ mogłam się do nich "przymierzyć" i przejechać. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 9 godzin temu, Karolina90 napisał: będę mogła w weekend pojeździć po lesie Pojeździć w lesie czy spokojnie pojeździć po ubitych ścieżkach leśnych? Do jazdy po lesie tylko i wyłącznie MTB, do ubitych ścieżek cross się też sprawdzi, a przy tym w mieście będzie się sprawdzał lepiej (ze względu na węższe opony). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi